- Úvod
- MALOOBCHOD
- RYBIE ŠPECIALITY
- Rybie rillety rôzne druhy La Bretonne, plech 78g x 7 ks
Rybie rillety rôzne druhy La Bretonne, plech 78g x 7 ks

- Kompletné špecifikácie
- Rybie rillety rôzne druhy La Bretonne, plech 78g x 7 ksSkladom 5 balenie22,55 EUR18,79 EUR bez DPH
Rillet z tuniaka s estragónom plech 78g, EAN 3760020066062 Zloženie: tuniak (56%), repkový olej, voda, cibuľa, paradajky, mliečne bielkoviny, estragón (1%), soľ, koreňové aromatické rastliny, zahusťovadlá: guarová múka a rohovník, prírodné arómy.
|
Rillet z tuniaka plech 78g, EAN 3760020066055 Zloženie: tuniak (56%), repkový olej, voda, cibuľa, mliečne bielkoviny, soľ, zahusťovadlá: guarová múka a rohovník, cesnak, prírodné arómy.
|
Rillet z tuniaka s riasami Wakamé, plech 78g, EAN 3760020066079 Zloženie: tuniak (56%), repkový olej, cibuľa, rehydrované riasy (5,6%), mliečne bielkoviny, soľ, zahusťovadlá: guarová múka a rohovník, korenie.
|
Rillet z makrely s citrónom plech 78g, EAN 3760020066086 Zloženie: filety makrely (62%), voda, cibuľa, repkový olej, mliečne bielkoviny, soľ, citrón (0,5%), zahusťovadlá: guarová múka a rohovník, korenie, citrónová šťava.
|
Rillet z makrely s riasami plech 78g, EAN 3760020066093 Zloženie: filety makrely (62%), cibuľa, voda, repkový olej, mliečne bielkoviny, soľ, rehydrované riasy (4%), múka z rias Kombu, zahusťovadlá: guarová múka a rohovník, korenie, citrónová šťava. |
Rillet zo sardiniek s korením plech 78g, EAN 3760020066109 Zloženie: filety sardiniek (62%), voda, cibuľa, repkový olej, mliečne bielkoviny, paradajkový pretlak, soľ, korenie (vrátane koriandru a rasce: 0,6%), zahusťovadlo: guarová múka a rohovník, citrónová šťava, cesnak, aromatické rastliny. Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. |
Rillet z lososa plech 78g, EAN 3760020066123 Zloženie: losos (54%), cibuľa, repkový olej, voda, mliečne bielkoviny, korenie a aromatické rastliny, soľ, zahusťovadlá: guarová múka a rohovník. Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Skladujte v suchu a chlade, po otvorení spotrebujte. Vyrobené vo Francúzsku.
|